Informatii despre livrare

Comanda este inregistrata automat la momentul lansarii comenzii pe site. Dupa lansarea comenzii o persoana din cadrul firmei va lua legatura cu dumneavoastra in vederea confirmarii telefonice a comenzii si verificarii datelor de livrare si facturare. Fara o confirmare telefonica, comanda nu se va  expedia.  

Din momenul confirmarii, comanda va fi expediata in maxim 1 zi lucratoare. Preturile produselor afisate pe site sunt finale la care se adauga taxele de transport prin:

Pretul pentru livrare este fix indiferent de locatia destinatiei sau greutatea coletului.

Livram in cutii de carton ambalate corespunzator asigurand astfel integritatea produselor magnetice si evitand eventualele stricaciuni in timpul transportului provocate de interactiuni puternice cu obiecte metalice.

Coletul va fi expediat impreuna cu factura fiscala si cu instructiunile de folosire a magnetilor neodim sau ferita. La primirea coletului veti plati ramburs contravaloarea catre agentul firmei de curierat sau catre factorul postal.

Nu suntem raspunzatori de eventualele intarzieri in expedierea comenzilor datorate conditiilor meteo, calamitatilor naturale, firmelor de curierat etc. In eventualitatea unor situatii extreme incercam sa rezolvam in cel mai scurt timp toate problemele.

Viziteaza magazinul MagnetiPuternici.ro pe ShopMania
Magneo Smart | Magneti Puternici © 2019